American Express & Give a Night

Gaat u de komende maanden op reis en heeft u Membership Rewards gespaard? Dan is het omzetten van uw punten in een Give a Night hotel gift card een slimme manier om het meeste uit uw Membership Rewards te halen. Met deze gift card kunt u namelijk één van de 70.000 hotels via www.hotelgiftcard.com boeken. Door het zeer ruime (wereldwijde) aanbod bij honderden hotelketens zit er altijd een hotel voor u bij.

De gift card heeft geen verloopdatum en geen vervelende verplichtingen zoals verplicht dineren of ontbijten.

Direct bestellen? Bel American Express: 020-5048000 of bestel via internet

De Give a Night gift card per e-mail wordt standaard binnen een werkdag verstuurd, maar kan op verzoek ook binnen een uur verzonden worden. De gift card kan ook per traditionele post als cadeaukaart in een luxe geschenkverpakking worden verzonden, een prachtig cadeau voor uzelf of voor uw familie en vrienden!

Boeken en verzilveren is eenvoudig. U gaat naar www.hotelgiftcard.com en zoekt u een hotel. Na het invullen van de benodigde gegevens voor de boeking wordt de waardecode van de cadeaukaart ingevuld. Als de cadeaukaart minder waard is dan de boeking dan kan het tekort gemakkelijk worden bijbetaald met uw Amex creditcard of met iDeal.


Wissel uw Membership Rewards nu in voor een Give a Night gift card

 
Right UP Right BOTTOM